ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Home / ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας

Διαθέτουμε 35ετή εμπειρία και εγγυόμαστε την ποιότητα της δουλειάς μας. Με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και μεράκι, καθαρίζουμε τα χαλιά σας με την ίδια αγάπη και προσοχή που φροντίζουμε και τα δικά μας !

Με έναν νεότατο στόλο ιδιόκτητων οχημάτων καλύπτουμε όλη την Αττική γρήγορα και υπεύθυνα. Καλέστε μας σήμερα κιόλας για να έρθουμε στο χώρο σας ( σπίτι ή γραφείο ) και να παραλάβουμε τα χαλιά και τις μοκέτες σας !

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, η καλή τιμή είναι απαραίτητο στοιχείο μιας συμφέρουσας επιλογής. Με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής !

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1984. Ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, κατάφερε μέσα σε αυτά τα χρόνια να δημιουργήσει μια μονάδα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Εμείς, η δεύτερη γενιά (ο γιος του Σπύρος Λαμπρόπουλος) συνεχίζουμε την παράδοση, έχοντας αποκομίσει την πλούσια εμπειρία στον τρόπο φροντίδας και περιποίησης του χαλιού και πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, με συμμάχους την ποιότητα, τη συνεχή αναβάθμιση του τεχνολογικού μας εξοπλισμού και την εκπαίδευση σε νέες μεθόδους και προϊόντα καθαρισμού.

Η εταιρεία μας προσπαθεί πάντα να πρωτοπορεί και να βρίσκεται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό, με καθημερινή ενημέρωση γύρω από το χαλί και τη σωστή φροντίδα του. Τα Βιομηχανικά Πλυντήρια Χαλιών Σπύρος Λαμπρόπουλος & Σία Ο.Ε. διαθέτουν ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ανατολική Αττική. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε πάντα άριστη ποιότητα και ταχύτητα στη δουλειά μας.

Η πολύχρονη πείρα μας στο χώρο αποτελεί εγγύηση για τα πολύτιμα χαλιά σας. Προσφέρουμε στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, άριστο καθαρισμό, φύλαξη υψηλής ασφαλείας και πάνω απ’ όλα κορυφαία ποιότητα στη δουλειά μας.

Σύμμαχος μας για αυτό το άριστο αποτέλεσμα είναι ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός μας και τα υψηλής ποιότητας βιολογικά καθαριστικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό σε :
• Μάλλινα, Μεταξωτά, Χειροποίητα Χαλιά
• Μοκέτες & Φλοκάτες
• Καμπέ, Saggy, Δέρματα
• Κουβέρτες & Παπλώματα

προσέχοντας πάντα την ιδιαιτερότητα κάθε τύπου χαλιού, ώστε να παρέχουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Παρέχουμε επίσης σε όλα τα είδη που αναλαμβάνουμε :
• Δωρεάν Παραλαβή, Φύλαξη και Παράδοση
• Επισκευές Χαλιών, Ρέλιασμα και Αντικατάσταση Κροσιού

Στόχος μας : Η Φροντίδα των Χαλιών σας & Η Απόλυτη Ικανοποίηση σας.

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση στις Ανταγωνιστικότερες Τιμές της Αγοράς !

0% Ποιότητα
0+ Παραγγελίες
0 Ομάδα
0 Χρόνια Εμοειρία
0+ Πελάτες

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας

Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς

Ο καθαρισμός των χαλιών μπορεί να είναι για εσάς μια δουλειά βαρετή και κουραστική, εμείς όμως τη γνωρίζουμε καλά και έχουμε όλο τον εξοπλισμό και την εμπειρία για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Θα κερδίσετε περισσότερο χρόνο να περάσετε με τους δικούς σας και να κάνετε αυτό που αγαπάτε.

Heading

Εμπειρία

Η Εταιρεία συνειδητοποιεί το κλειδί της επιτυχίας μας και η συνολική ικανοποίηση του πελάτη είναι συνέπεια.

Προσιτές τιμές

Δουλεύουμε για ένα αποτέλεσμα ποιοτικό. Και είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί στις τιμές μας.

Πιστοποίηση

Παρέχουμε υπηρεσίες ελίτ που έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν το σπίτι σας υγιεινό και όμορφο.

Δωρεάν Φύλαξη

Δωρεάν Παραλαβή, Φύλαξη και Παράδοση. Διότι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος σας.

Η ομάδα μας

Επαγγελματίες με χρόνια εμπειρία

Newsletter